Over ons

Vandenbussche J. & Zoon bestaat al meer dan 20 jaar. Vakmanschap en enthousiasme vormen het hart van ons bouwbedrijf in Halle. Die passie willen we graag met jou delen.

Bouwbedrijf Vandenbussche J. & Zoon

Bouwbedrijf Vandenbussche J. & Zoon

Jos Vandenbussche beschikt over massa’s ervaring in de bouwsector. Na jaren voor diverse firma’s gewerkt te hebben, besloot hij een eigen bouwbedrijf op te richten. Hij startte samen met zijn zoon Jürgen die toen net van de schoolbanken kwam. Ondertussen runnen ze al meer dan 20 jaar Vandenbussche J. & Zoon, dat zich toelegt op nieuwbouw, verbouwingen en dakwerkzaamheden voor particulieren.

Het bedrijf bestaat uit een vijfkoppig team en beschikt over eigen materialen, zoals graafmachines, bouwkranen en containers. Vanuit centrale uitvalsbasis Halle, is de bouwonderneming actief in Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Onze leveranciers

Vandenbussche J. & Zoon werkt samen met vaste onderaannemers, waaronder ingenieurs en architecten. Dankzij een jarenlange samenwerking kennen deze partnerrelaties een solide vertrouwensband. Stuk voor stuk specialisten in hun vak, en van die professionaliteit genieten ook jouw nieuwbouw, renovatie of dakwerken mee.

nl_BENL